Introduceren en implementeren van generieke data entiteiten

Zorgdragen voor generieke data entiteiten zodat deze overal in de organisatie eenduidig gebruikt worden. Hiervoor dienen in een aantal data management processen rond referentie data een aantal zaken geimplementeerd te worden

Package Master en Referentie Data
Auteur Bert Dingemans
Alias
Stereotypes Goal

Diagrammen

Master en Rererentie Data Beleid

Op basis van een SIPOC model wordt een globaal overzicht gegeven van de doelen, de definities en de data management processen in de organisatie In dit diagram zie je een detaillering van de activiteiten en de doelen van referentie- en master data in relatie tot meta data en data kwaliteit..

Master en Referentie Data SIPOC (Overzicht)

Overzicht van de definities en de doelen van data kwaliteit. Daarnaast een uitwerking van het model van de data kwaliteiten op basis van technische implementaties, werkproces en werkinstructies voor de betrokkenen binnen de ondersteunende informatiesystemen en processen.

Master en Referentie Data SIPOC (Overzicht)

Overzicht van de definities en de doelen van masterdata. Daarnaast een uitwerking van het model van de masterdata op basis van technische implementaties, werkproces en werkinstructies voor de betrokkenen binnen de ondersteunende informatiesystemen en processen.

Gekoppelde elementen

Master en Referentie Data


Copyright © Interactory